OHJELMA

Virallinen GOOM14 ohjelma-aikataulu julkaistaan tammikuussa 2014.
ARTISTIESITTELYT:

Su-Ma 9-10.2.2014 Lähdöllä esiintyy:


Kotimaisen popmusiikin valtaistuimelta tähystelee yksi nainen. Hän on Jenni Vartiainen. Syksyllä paluun tauon jälkeen tekevää Jenniä on kaivannut kaikki, ja näihin kaipaudenhuutoihin hän vastasi upealla Naiset ja Junat singlellä tänä syksynä. Yksi Suomen myydyimmistä artisteista ei paljoa esittelyjä tarvitse, Jenni on Jenni ja kaikki on Jenniä kuullut. Upeaa tunnelmaa luvassa siis GOOMeille heti ensimmäisellä risteilyllä!


Haloo Turku! Haloo Baltic Princess! Onko GOOMi valmiina rokkaamaan? Nimittäin nyt sitä tulee! Kaunis Elli ja pojat takaavat ainakin sen että kun ensimmäinen biisi räjähtää soimaan niin yksikään GOOMailija ei nuku. Monista hiteistään tunnettu Haloo Helsinki! tuo GOOMille sitä kaivattua asennetta ja meinikiä mitä tarvitaan. Huuda!, huuda! ilosta! vapaudesta! onnesta!


Onko meillä bileet häh? Ei olisi ilman Astea. Siksi meidän onneksemme crimepopin kuningas saapuu GOOMille laittamaan sellaiset bailut pystyyn, että Tukholman päädyssä ihmetellään Mertarantaa lainaten ”Taivas varjele, mikä sieltä tulee”! Kaikki Spacemanit siis nostakaa ankkurinne, koska luvassa ei ole normipäivää, paitsi musiikin muodossa.


Ma-Ti 10-11.2.2014 lähdöllä esiintyy:


Kuka muu muka?! Ei kukaan. Cheek on Suomalaisen hiphopmusiikkiwiidakon ehdoton jellona! Jokainen Cheekin keikoilla käynyt tietää mitä on luvassa kun homma tärähtää käyntiin. Useat kultalevyt ja listaykköset, kymmenet miljoonat Youtube katselut, loppuunmyydyt jäähallikeikat ja Vain Elämää menestys ovat vain ruokkineet tätä hittinikkaria tekemään entistä kovempaa musaa. Timantit on ikuisia!


GOOMeilla kotimaista hiphopmusiikkikattausta täydentää Mammojen riivaama Ruudolf sekä Karri Koira. Yhdessä keikkailevat artistit ynnäävät keikkansa spektaakkelimaiseksi kokonaisuudeksi josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Ahkerat Suomenkiertäjät jättävät hetkeksi Lincolin satamaan tullakseen GOOMille laittamaan lanteet notkumaan ja kädet heilumaan. Se nähdäänkö lavalla Musta Barbaari tai muita yllätysvieraita selviää vasta GOOMeilla…


Jannika B toi raikkaan tuulahduksen naisenergiaa Suomen popkentälle vain hetki sitten, mutta on ottanut oman paikkansa kuningattaren lailla. Ihastuttava Jannika saa jokaisen katsojan mukaansa ja laulutuulelle. Älä siis odota seuraavaan elämään koska 10.2.2014 voi olla onnenpäivä sulle. GOOMidebyytin tekevä mimmi tarjoilee varmasti sen kunniaksi entistäkin spesiaalimman shown.

MUU OHJELMA

Tallink Baltic Princess tullaan valjastamaan kuumimmilla artisteilla sekä useilla tiskijukilla eri musiikin saroilta. Taattua on se, että GOOMbailailut ovat käynnissä 24h. Pysy kuulolla!